// Divi Mobile Menu Collapse Effect

Analyse, Advies & Hulp

Take Your Business To New Heights

Haal het beste uit de organisatie! Wij zijn implementatie- deskundige van (technische) innovaties, kijken samen met jou naar de huidige situatie en helpen verbeteringen door te voeren. Dit kan zijn bij innovaties, de organisatie opzet, de doelen, veiligheid, resultaat-sturing, overleg… Wij kijken altijd met de bril dat de mens de grootste invloed heeft op duurzame resultaten!

Cases

Analyse, advies & hulp

Organisatievraagstukken

Haal je het beste uit de organisatie? Wij zijn implementatie-deskundige, kijken samen met jou naar de huidige situatie en helpen verbeteringen door te voeren. Dit kan zijn bij technische innovaties, de organisatie opzet, de doelen, veiligheid, resultaat-sturing, overleg… Wij kijken altijd met de bril dat de mens de grootste invloed heeft op duurzame resultaten!

Analyse, advies & hulp

Verander-, Project-, Operations-, Interim- & Procurement– Management

Ondersteuning of uitvoering kunnen we (op tijdelijke basis) voor onze rekening nemen. Daarnaast bieden we hulp voor een structurele invulling voor je bedrijf. Dit kan door bijv. projecten-structuur te implementeren, organisatie-indeling aan te passen, een team-profiel op te stellen en te helpen bij invulling van vacatures.

black and white wall mounted paper
blue and brown metal bridge

Analyse, advies & hulp

Automation & Teams

Automatisering, robotisering, industrie 4.0… Dit is de toekomst! Wij hebben ruime ervaring in het laten renderen van investeringen die je bedrijf voor de toekomst nodig heeft. De sleutel ligt meestal niet in de techniek maar in verbinding met de mens!

Analyse, advies & hulp

Automation & Safety

Dit heeft veelal met verandering te maken. De beslissing om (verder) te automatiseren brengt ook mee dat de omgeving én de mensen daar ook op ingericht moeten zijn. Onze ervaring is dat dit -net als met andere veranderingen- alleen werkt door hier vanuit een helder plan de mensen in de organisatie te betrekken én te activeren. Belangrijkste is dat het veilig is! én dat de mensen zich veilig voelen!

white and gray metal pipe

Analyse, advies & hulp

Control & Reporting

Om op verschillende niveaus resultaat te kunnen halen moeten deze eerst goed inzichtelijk zijn. Wanneer ben je tevreden, als een shift of een dag is afgesloten? Evenzo belangrijk is het hoe hierop te sturen zodat die verwachting ook bij iedereen helder is en daarop gestuurd en verbeterd kan worden.

Analyse, advies & hulp

Dashboarding & KPI’s

Op welk moment stuurt u op welke resultaten? Worden ze door iedereen begrepen? Zijn ze inzichtelijk? Handelt iedereen hiernaar? Wij hebben ruime ervaring in het opstellen van doelen en deze “levend” te maken in de organisatie en helpen graag om hier een werkend en lerend systeem van te maken.

man sitting in front of control panel
AGV implementatie

AGV implementatie

Het verbeteren van de veiligheid, productiviteit, betrouwbaarheid, efficiency en kostenbesparing door AGV’s (automated guided vehicles) te introduceren.

Lees meer
Standaardisatie

Standaardisatie

Dit project heeft een algemeen geaccepteerde standaard opgeleverd. Deze standaard is feitelijk, meetbaar en vooral ook eenvoudig te begrijpen voor mensen op de vloer.

Lees meer
Toekomstvisie

Toekomstvisie

Met een delegatie van het personeel en het management toekomstvisie gemaakt en cijfermatig onderbouwd. Het resultaat van deze opdracht was een gedegen, breed gedragen toekomstvisie.

Lees meer