// Divi Mobile Menu Collapse Effect

Coaching & Mentoring

Persoonlijke ontwikkeling

Waar krijg je energie van? Waar word je blij van? Wat wordt van je verwacht en wat wil je zelf! Bewustwording van jezelf, van je eigen kracht en je kwaliteiten. Daarvoor zijn zelfbewustzijn en zelfinzicht nodig, de eerste stap om keuzes te maken!

Coaching & Mentoring

Leiderschap

Leidinggeven is lang niet altijd gemakkelijk en kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Paul Hersey en Ken Blanchard geven aan, dat een aantal factoren bepalend zijn voor de stijl van leidinggeven. Behalve de persoonlijkheidskenmerken van de leidinggevende zijn ook die van zijn medewerkers bepalend. Daarnaast is de situatie bepalend en is de leiderschapsstijl daarvan afhankelijk. In de jaren zeventig werkten Paul Hersey en Ken Blanchard hun situationeel leiderschap theorie verder uit en ontwikkelden zij het concept van situationeel leiderschap. Wij hebben ruime ervaring met deze methodiek, geloven erin en helpen u hier graag bij!

Coaching & Mentoring

Loopbaan

Welke baan had je, heb je en wil je? Wij helpen je hier helder inzicht in te krijgen. Dit doen we door uitgebreid kennis te maken om vervolgens een plan op te stellen, hieraan te werken en stappen te maken!

AGV implementatie

AGV implementatie

Het verbeteren van de veiligheid, productiviteit, betrouwbaarheid, efficiency en kostenbesparing door AGV’s (automated guided vehicles) te introduceren.

Lees meer